ایجاد تاب آوری در حوزه های مختلف مراقبتهای بهداشتی چگونه است؟
ایجاد تاب آوری در حوزه مراقبتهای بهداشتی، ایجاد تاب آوری در پرستاران، پزشکان و پیراپزشکان
فهرست عناوین
- ۱ ایجاد تاب آوری در حوزه مراقبتهای بهداشتی
- ۲ تاب آوری در مراقبت های بهداشتی به چه معناست؟
- ۳ تاب آوری در محیط کار مراقبت های بهداشتی
- ۴ دوره تاب آوری برای متخصصان سلامت چیست؟
- ۵ تاب آوری در پرستاری چیست؟
- ۶ چگونه پرستاران می توانند تاب آوری را بهبود بخشند؟
- ۷ ایجاد تاب آوری در مراقبتهای بهداشتی با تاب آوری پزشکان
- ۸ پزشک تابآور کیست؟
- ۹ انجمن کارکنان حوزه مراقبتهای بهداشتی NHS
- ۱۰ What does resilience mean in healthcare
ایجاد تاب آوری در حوزه مراقبتهای بهداشتی
ایجاد تاب آوری در حوزه مراقبتهای بهداشتی، ایجاد تاب آوری در پرستاران، پزشکان و پیراپزشکان
تاب آوری در مراقبت های بهداشتی به چه معناست؟
تاب آوری در متخصصان مراقبت های بهداشتی بهترین راه برای رسیدگی به پیچیدگی های منحصر به فرد فعالیت است. این موضوع میتواند به تلاشها برای ایمن نگهداشتن بیماران کمک کند، زیرا به معنای تغییر تمرکز از پرداختنِ سنتی به خطاها برای در نظر گرفتنِ انسانها به عنوان دفاعی در برابر شکست است.
برای بکارگیری این مفهوم، شناسایی و آزمایش مکانیسمهایی برای اندازهگیری و ایجاد تابآوری در کارکنان مراقبتهای بهداشتی در حین گذراندن فرآیندهای پیچیده ضروری است.
تاب آوری در محیط کار مراقبت های بهداشتی
تاب آوری در محیط کار مراقبت های بهداشتی مهم است. در چنین محیطهایی، مقابله با موقعیتهای سختی که هم پزشکان، هم پرستاران و هم بقیه کارکنان از آن رنج میبرند، به یک ویژگی کلیدی تبدیل میشود. کارکنان حوزه بهداشتی اغلب به دلیل مواجهه با موقعیت های استرس زا هر روز دچار فرسودگی می شوند.
تابآوری در محیط کار مراقبتهای بهداشتی میتواند به متخصصان کمک کند به جای صِرف کاهش استرس، رشد و پیشرفت هم داشته باشند. با این حال، ابتدا لازم است فرهنگی ایجاد شود که در آن کارکنان احساس کنند مهم هستند و رفاه آنها مهم است.
برخی از نمونههای تابآوری در کار در حرفه سلامت، پزشکان یا پیراپزشکان هستند که کار خود را راهی برای هدایت بیماران به سمت سالمتر بودن میدانند، نه رفع مشکل. این یک تمرکز مثبت پزشکی و یک دیدگاه تاب آور است.
دوره تاب آوری برای متخصصان سلامت چیست؟
برخی از برنامه های آموزشی وجود دارند که متخصصان سلامت می توانند برای توسعه تاب آوری استفاده کنند.
یک دوره خوب، فرهنگ دقیقی را برای تشویق کارمندان به مراقبت خوب از خود پرورش می دهد. این امر به ویژه حیاتی است.
کارکنان بهداشتی درمانی تمایل دارند بر کمک به دیگران تمرکز نمایند. با آموزش، آنها یاد می گیرند که روی خودشان نیز تمرکز کنند. کارها و فعالیت های آسان مانند پیاده روی کوتاه، کنترل استرس و تمرین تمرکز حواس می تواند به بهبود آن کمک کند.
دورههای تابآوری برای متخصصان سلامت، برنامههایی با ساختار رسمی هستند که میتوانند به آنها کمک کنند تا تواناییهای خود را برای حفظ سلامت جسمی، عاطفی و روابط اجتماعی توسعه دهند.
ایجاد نیروی کار تاب آورتر و فرهنگ سازیِ مناسب در اطراف آنها مفید است. آنها نمی توانند بدون همدلی به افراد کمک کنند و اگر فرسودگی شغلی داشته باشند می توان به آن ها دست یافت.
تاب آوری در پرستاری چیست؟
پرستاران بهعنوان بخش اساسی نظام سلامت، برای مقابله با موقعیتهای استرسزا و فشار به سطح بالایی از تابآوری و هوش هیجانی نیاز دارند. تابآوری در پرستاری توانایی محافظت از خود در برابر چنین موقعیتهایی و بازگشت پس از مشکلات است تا بتوانند سریعتر به حالت عادی خود بازگردند.
تاب آوری پرستاران مهم است زیرا اغلب در معرض خطر فرسودگی شغلی هستند. وظایف مراقبتی مستلزم تقاضاهای زیادی برای آنها است و اگر مراکز بهداشتی با منابع، مهارت ها و ابزارهای لازم برای مقابله با چنین خواسته هایی مجهز شوند، می توانند خطر از دست دادن آنها را به عنوان بخشی از نیروی کار سلامت کاهش دهند.
چگونه پرستاران می توانند تاب آوری را بهبود بخشند؟
راه هایی برای ارتقای تاب آوری برای پرستاران وجود دارد. یکی از مرتبط ترینِ آنها پرورش آگاهی و توجه است. آگاهی از ابعاد مختلف احساسات به آنها اجازه می دهد تا به روش های منطقی تری پاسخ دهند و از واکنش های خودکار اجتناب ورزند.
آگاهی از تمامی جنبه های زندگی و قائل شدنِ زمانی برای خودمراقبتی، بخشی از تاب آوری و کمک به روند بهبودی است.
پرستاران باید تشویق شوند تا احساسات خود را از میان احساسات مختلف درک کنند تا بتوانند بر خود مسلط شوند. یک تکنیک مفید برای رسیدن به این هدف، تمرین تنفس ۳ مرحله ای در یک موقعیت استرس زا است که به آنها اجازه می دهد بین احساس ایجاد شده توسط هیجان و واکنش مرتبط با آن فاصله ایجاد کنند.
ایجاد تاب آوری در مراقبتهای بهداشتی با تاب آوری پزشکان
تاب آوری یک ارزش کلیدی برای پزشکان است. پزشکان برای زنده ماندن از آموزش و شکل گیری و سپس مواجهه مداوم با مرگ و بیماری، باید ظرفیت تاب آوری خود را پرورش دهند. همچنین به آنها کمک می کند تا برای کار در محیط های مختلف، صرف نظر از اینکه چقدر مورد ظلم واقع می شوند یا برایشان ناراحت کننده است، سازگار شوند و تاب آور باشند.
پزشک تابآور کیست؟
یک پزشک تابآور میتواند فشار ذاتیِ پزشکی و همچنین چالشهای اخلاقی و ارزشهای مُدرن امروزی را جذب کند. آنها باید در مواجهه با ناملایمات خود را وفق دهند، متعهد باشند، پایدار باشند و باید به توانایی خود اعتماد کنند و در عین حال با بیماران دلسوز باشند.
تاب آوری برای پزشکان مکانیزمی پویا و پیچیده است که باید در سطوح مختلف ایفای نقش کند: فردی، محیط فردی و جامعه.
مانند سایر متخصصان مراقبت های بهداشتی، پزشکان می توانند تاب آوری خود را از طریق آموزش ارتقاء دهند. تکنیک های ذهن آگاهی، مدیتیشن تنفسی، تأمل و تمرینات برای بهبود خودآگاهی می توانند نتایج عالی ایجاد کنند. آنها می توانند خُلق و خوی خود را بهبود بخشند، احساس قدرت و معنادار بودن کنند و حتی بیشتر درگیر کار شوند.
همچنین می تواند استرس را کاهش دهد و سطوح فرسودگیِ شغلی را با سطوح بالاتر همدلی و همچنین درک و ارتباط بهتر با بیماران کاهش دهند. تاب آوری می تواند تغییراتی را هم در زندگی شخصی و هم در زندگی حرفه ای آنها ایجاد کند.
انجمن کارکنان حوزه مراقبتهای بهداشتی NHS
NHS Professionals انجمنی متشکل از کارکنان حوزه های مختلف مراقبت است که به وزارت بهداشت و مراقبت اجتماعی در کشور بریتانیا تعلق دارد. آنها برنامه تاب آوری خود را برای کارکنان توسعه داده اند و بر این قائلند که باید از بیماران و خانواده خود در مواقع بسیار آسیب پذیر همچون دردها، ترس ها و از دست دادن ها حمایت کنند.
آنها بر این باورند که پزشکان، پرستاران و متخصصان مراقبت های بهداشتی نقش بسیار احساسی ای دارند که می تواند به راحتی منجر به فرسودگی شغلی شود و میزان استعفای کارکنان، بیماری و لغو شیفت را افزایش دهد. برای ایجاد سطوح بالاتری از تاب آوری، موارد زیر به آنها توصیه می شود:
- صحبت کردن با همکاران برای یافتنِ حمایت و دریافت دیدگاه دیگران.
- صرف زمان برای پردازش
- تمرین پذیرش
- به کارگیریِ یک دیدگاه خوش بینانه
- تا می توانید بخندید.
- لذت بردن از اوقات فراغت.
- تمرکز بر انعطاف پذیری
- گهگاهی به خودتان هدیه بدهید.
- خواب خوب و کافی
What does resilience mean in healthcare
Resilience in healthcare professionals is the best way to address the unique complexities of the activity. It can benefit efforts to keep patients safe because it means a switch from the traditional focus on errors to consider humans as a defense against failure
To apply this concept, it is necessary to identify and test mechanisms for measuring and creating resilience in healthcare workers while they go through complicated processes